Известие

Collapse
No announcement yet.

свети лампата за рьчната

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• свети лампата за рьчната

моля за помощ имам алфа 146 тд 97г като запаля колата лампата за рачната светва или премигва и след 2 да 3 минути гасне това става като не е палена поне 2 часа не е от маслото за спирачките или от наклатките защото сам ги отрязал от наклатките а масло имам в казанчето моля ви за помощ или поне с кое е сварзана още да няма некои датчик за които да не знам ще очаквам отговори благодаря предварително

Провери си нивото на спирачната течност

Comment

Първоначално публикувано от mihalev79 Покажи съобщение
      моля за помощ имам алфа 146 тд 97г като запаля колата лампата за рачната светва или премигва и след 2 да 3 минути гасне това става като не е палена поне 2 часа не е от маслото за спирачките или от наклатките защото сам ги отрязал от наклатките а масло имам в казанчето моля ви за помощ или поне с кое е сварзана още да няма некои датчик за които да не знам ще очаквам отговори благодаря предварително
      или пак плочките (накладки) са ти при крај!
      AR 145 1.4TS ex
      AR 159 JTDm ex
      AR 145 QV

Comment

спирачната течност е до горе а за накладките аз сам ги откачил кабелите така 4е не е от това много страно и нали ви казвам 4е само от на4алото парвите една две минути след запалването и после няма проблем и за това ще помоля някои ако има ел схемаза това каде е сварзана лампата и кам кои датчици ще сам много благодарен

Comment

ДАтчика на за ниво спирачна течност. Размърдай му кабелите и виж муксите.
          Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
            ДАтчика на за ниво спирачна течност. Размърдай му кабелите и виж муксите.
            Да май трябваше така да кажа. Датчика е на капачката на спирачната течност и като се натисне ако е добро нивото на течността ще светне лампичката на ръчната(за целта трябват 2ма души).

Comment

утре ще разбутам буксите и ще пиша какво е станало благодаря ама страното е 4е не свети постояно само в началото и после краи луда работа яе требва тарпение

Comment

Самата капачка на казанчето там кадето се вкарва буксата за отчитане прави проблеми и трябва да се разглоби и очисти.Може да е от там.УСПЕХ
                146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Working...
                X